Kondorosi Kézilabda Klub

csapata felnott csapat
Kondorosi-Kezilabda Klub-logo

LOGOSFinal Page 1terep Logo Norway grant orezterep


"Tisztelt Szurkolók!

Mindenek előtt a gratulációé az első szó. SZÉP VOLT FIÚK! Nem szívesen emelnék ki bárkit is, de tudom, hogy ez a dolgom.

Kezdjük a negatívummal. Hál Isten a játékosok közül senkit nem tudok ide tenni, a játékvezetést pedig nem akarom minősíteni, mert így is fel vagyok jelentve a szövetségnél. Róluk talán csak annyit, hogy volt amikor egymás után, megszakítás nélkül HÁROMSZOR volt ellentétes ítéletük. Én ilyet még nem láttam. Itt engedjétek, engedjék meg, hogy a viselkedésemért a közönség elnézését kérjem! Nem a pálya szélére való volt az, ahogyan elvesztettem a fejem. Nagyon pozitív, hogy a csapatból ezt senki nem vette át és tette a dolgát továbbra is.
Most a CSAPATRÓL: Mint azt fentebb írtam, nem kell senkit elmarasztalnom, sőt csakis a dicséreté a szó. Nagyon tetszett Tóth Gabi, Zubor Gergő és Kasnyik Viktor játéka. Az előbbiek, kihasználva az utóbbi falban végzett munkáját, gólokat lőttek és a védekezésben is helyt álltak. Krajcsovicz Misi a magasságát és hosszú végtagjait kihasználva, semlegesítette az ellenfél beállóját, így onnan 1 gólt kaptunk. Belopotoczky Tamás a fantasztikus sebességével kétszer ennyi gólt szerezhetett volna, de ne legyünk telhetetlenek ez sem volt rossz, főleg, hogy arról a szélről talán egy gólt kaptunk, pedig az ellenfélnek az az oldal az erőssége. Maczik Bálintban még mindég sokkal többet látok, tehát van egy kis hiányérzetem vele szemben. Neki rengeteg tétmérkőzést kellene játszania, de az iskolai elfoglaltsága miatt ez nem nagyon sikerül. Hanyecz Zsolti egyre inkább felnő a feladathoz. Nagyon tetszetős a gyors és gólra törő játéka. Egyre több lehetőséget kap és ezt igyekszik meghálálni.Sztrehovszki Dani, csakúgy mint a fentebb említett Bálint, rengeteg tétmérkőzést kellene, hogy játszon, de itt is az iskolai elfoglaltság közbeszól. Az Ő szorgalma és alázata, megfogja hozni az eredményt. Vajgely Palika sebességére nagyon nagy szükségünk volna, de sajnos a hideg fej még hiányzik a játékából. Ami kimondottan nagy öröm a számomra, hogy Istenes Lacikát egyre többször lehet bevetni tétmérkőzésen és eredményesen helytáll. Talán egy fokkal melegebb a szívemnek Kasnyik Tamás "Tücsi" visszatérése. Bár két hete már játszott, de hosszú-hosszú hónapok után most lőtte az első gólját és tette ezt annak a Kétsopronynak, aki ellen megsérült. Isten hozott Tücsi újra a CSAPATBAN!!! A végére hagytam a védel két kimagasló pillérét Sztancsik Csabát és Szpisják Rolandot. 23 kapott góllal már illik mérkőzést nyerni és ezt a CSAPAT meg is tette. Ehhez a kevés kapott gólhoz ŐK KETTEN nagyban hozzájárultak. Tették ezt úgy, hogy Csabi csere nélkül játszott, ami igencsak megnehezíti egy játékos, de főleg egy kapus dolgát. Roli teljesítménye pedig az ellenszél tudatában értékelődik fel.
Most egypár szó a mérkőzés hangulatáról. A bemelegítőzene és a lőtt gólok utáni effektekért köszönet Kasnyik Marci barátunknak! De ez mind semmit nem ért volna a "MICSODÁLATOSKÖZÖNSÉGÜNK" fantasztikus buzdítása nélkül! KÖSZÖNJÜK KONDOROSI KÖZÖNSÉG!!
Találkozunk két hét múlva a Kígyós elleni utolsó hazai mérkőzésen!"

 

Köszönöm Szépen!

Támogatóink

kondoros cimer  Kondorosi Önkormányzat
norveg civil tamogatatsi alap logo
okotars logo
autonomia logo
Kondorosi Takarekszovetkezet
Sárkány Cukrászda Sárkány Cukrászda
opivill
Gömöri és Gömöri Kkt.  
Száva-ker Kft.
Szuhaj Attila
Magvető Zrt.
Hanyecz András
Zola Gym