Kondorosi Kézilabda Klub

csapata felnott csapat
Kondorosi-Kezilabda Klub-logo

LOGOSFinal Page 1terep Logo Norway grant orezterep

Az atlétika került sorra!

Az atlétika került sorra, mint egyedüli szabadtéri sportág. Mondják, hogy az atlétika a sportok királynője. Ezt most személyesen is megtapasztalhatták a gyerekek a Békéscsabai Atlétika Club pályáján a békéscsabai Tünde utcában.

Fantasztikus eredmények és annál talán csak még csodálatosabb sportemberek vártak ránk egy szépen felújított létesítményben. A klubról engedjenek meg egy pár szót! Negyven éve alapították és azóta Tóth Sándor mesteredző szakmai irányításával megszámlálhatatlanul sok érmet gyűjtöttek. Az itt nevelkedettek közül egy pár név,
Urbanikné Rosza Mária háromszoros olimpikon, jelenleg közép hosszútávfutó és távgyalogló edzőként dolgozik a klubál, Baji Balázs már biztosan ott van a következő olimpián, mint ahogy ott volt az előzőn is, Gregor László, aki még versenyben van a Rio-i kvótáért. Ezek a sportember mind vártak bennünket és mutatták meg a gyerekeknek a sportág szépségeit és nehézségeit. Természetesen itt is "élesben" kipróbálhatta magát minden vállalkozó kedvű tanuló.

Fantasztikusan sikerült nap volt, hála Istennek a nap is kisütött és az időjárás teljesen optimális volt egy szabadtéri sport rendezvényhez.

Köszönjük Békéscsabai Atlétikai Club

Támogatóink

kondoros cimer  Kondorosi Önkormányzat
norveg civil tamogatatsi alap logo
okotars logo
autonomia logo
Kondorosi Takarekszovetkezet
Sárkány Cukrászda Sárkány Cukrászda
opivill
Gömöri és Gömöri Kkt.  
Száva-ker Kft.
Szuhaj Attila
Magvető Zrt.
Hanyecz András
Zola Gym