Kondorosi Kézilabda Klub

csapata felnott csapat
Kondorosi-Kezilabda Klub-logo

LOGOSFinal Page 1terep Logo Norway grant orezterep

 Tisztelt Érdeklődők!

A hétvégén Gyula városában jártunk a II. számú csapatnál. Tudni kell, hogy az ellenfél "versenyen kívül" indult a bajnokságban, ami azt jelenti, hogy azok játszanak, akik nem férnek be a 0 ponttal zárt "nagy" csapatba.

Ezzel együtt egy jó edzőmérkőzést játszhattunk volna, ami kiválóan szolgálhatta volna az előttünk álló Kígyósi mérkőzésre történő felkészülést. Ez nem teljesen valósult meg, mert nagyon nehéz egy ilyen csapat ellen felpörögni a játékosoknak. El is tartott mindez majdnem egy félideig. A mérkőzés első szakaszát jobb ha elfelejtjük! A második játékrészben aztán sikerült rendet tenni a fejekben és látványos indulásokkal, lerohanásokkal és egészen jó védekezéssel elléptünk az ellenfelünktől. Teljesen megérdemelten győztünk. A mezőny fölé nőtt, a még csak 16 éves Istenes Lacika, úgy védekezésben, mint támadásba és elsősorban az indulásaival. Jó volt látni a fiatal játékos helyenként okos és gyors megoldásait. A kapott 23 gólnak nagyon nem örülök, főleg annak a fényében, hogy a kapusaink jól teljesítettek. A lőtt 38 gól az rendben van. Egy ilyen kvalitású ellenféllel szemben ez a minimum elvárás.
Összefoglalva, láttunk egy 40 percig igen jól kézilabdázó Kondorost, amiért gratulálok a CSAPATNAK!! Várjuk a folytatást szombaton a hazai környezetben megrendezésre kerülő Újkígyós elleni mérkőzésen.
Tehát az eredmény: 23:38 a Kondoros javára.

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

HAJRÁ KONDOROS!!

Támogatóink

kondoros cimer  Kondorosi Önkormányzat
norveg civil tamogatatsi alap logo
okotars logo
autonomia logo
Kondorosi Takarekszovetkezet
Sárkány Cukrászda Sárkány Cukrászda
opivill
Gömöri és Gömöri Kkt.  
Száva-ker Kft.
Szuhaj Attila
Magvető Zrt.
Hanyecz András
Zola Gym